РЕСТОРАНИ ТА КАФЕ
Дизайн ресторану: Проект успішного закладу
Дизайн інтер'єру ресторану - це невід'ємна честь загальної атмосфери закладу. Його роль також важлива як якість страв і напоїв. Інтер'єр має бути комфортним, функціональним, а також розташовувати до відповідного настрою.
Вибір концепції ресторану, бару чи кафе
Одним із найважливіших етапів під час відкриття закладу громадського харчування є розробка загальної концепції. Саме від неї залежить, який вигляд у майбутньому матиме інтер'єр і фасад закладу.

Під час розроблення дизайн-проєкту ресторану, кафе або бару ми враховуємо:
- Особливості меню (Стейк-хаус, рибний ресторан, італійська тратторія - абсолютно різні формати, що вимагають особливого підходу до дизайну).
- Цільова аудиторія (Дизайн молодіжного бару і сімейного ресторану сильно відрізняються, як за функціональністю, так і за атмосферою).
- Локація (Іноді місце розташування закладу відіграє основоположну роль у виборі концепції та дизайну).
Етапи роботи над дизайн-проектом ресторану
- Точні заміри Вашого приміщення (виїзд і заміри безкоштовно);
- Обговорення Ваших побажань, а також вимог до дизайн-проекту інтер'єру;
- Складання технічного завдання, а також укладення договору на дизайн-проєкт;
- Планувальне рішення, а також робота над 3D візуалізацією;
- Внесення коригувань (за необхідності);
- Робота над проєктною документацією - плани монтажу, демонтажу, а також плани розміщення меблів, плани розташування освітлювальних приладів, розеток, вмикачів.
Зазвичай робота над проектом інтер'єру триває від одного до двох місяців. На терміни впливає розмір, а також складність об'єкта. Проектування невеликого закладу зазвичай займає до 30 робочих днів.
Вартість розробки дизайну для ресторану, кафе, бару
Вартість дизайн-проєкту для ресторану залежить від загальної площі приміщення, а також комплектації проєкту. Більш детальну інформацію дивіться в розділі ціни.
Ми розробляємо дизайн інтер'єру ресторанів, кафе, барів у Києві, але так само надаємо послуги клієнтами з інших регіонів України.